Українська медсестра заявила, що вона не може прожити разом з сином на своє зарплату. Тому, щоб не опинитися на вулиці й не голодувати, після 26 років стажу їй довелося піти з держаної медицини.
Про це на своїй сторінці у соціальні й мережі фейсбук повідомила киянка Ніна Козловська.

"Я не хочу бути глухонімим і сліпим рабом за 4600 грн! А саме ними ми стали в КНП, коли всю владу віддали на місця директорам, які розкидаються нами, як непотребом, не рахують нас за людей, збагачуються нашим коштом!", - пише медсестра.

Ніна Козловська, фото з фейсбук
Ніна Козловська, фото з фейсбук

До того ж за словами киянки на неї ще чекає суд з медичним закладом. І все через те, що на початку пандемії вона заявила, що лікарні були не забезпечені масками та ЗІЗ.

"Правду у нас не люблять. Закінчився ремонт в неврологічному відділенні, в якому я пропрацювала 11 років, але повернутись в нього мені не дозволили.Наказана залишитись в поліклініці на кожен день.Звісно, що так я не зможу взяти підробітки, не зможу вижити й буду змушена звільнитись сама. Все продумано. Але я була до цього готова", - зазначає жінка.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Жінка зазначила, що навіть чимось і вдячна своєму начальнику за таку поведінку, яка підштовхнула її на звільнення. Та своєю чергою заявила, що вимагатиме аби у її лікарні здійснили фінансову перевірку.

"Впевнена, буде багато цікавого! Просто поцікавитися у медиків, як їм платять і як їх виживають. І до речі, на суд я збираюся запросити самого президента. Я звільнилась, але це не означає, що здалась! Ми ще з вами поборемось! Ми не раби і гідні більшого!", - підсумувала медсестра.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленький українець бореться з агресивним раком, потрібна пересадка: "Врятуйте сонячну дитину!"

Також, "Знай.uа" писав, маленький футболіст відчайдушно бореться з раком мозку: "Врятуйте Женю!"