У Києві розшукують хлопчика, який зник безвісти ще кілька днів тому. Про це повідомили у Службі розшуку дітей при столичній поліції.

Як зазначається, розшуком неповнолітнього займаються співробітники Дарницького управління поліції в місті Києві.

За інформацією правоохоронців, малолітнього Халімончука Андрія Вікторовича востаннє бачили 10 лютого 2021 року – він вийшов зі свого місця проживання і досі не повернувся.

Хлопчик 2007 року народження виглядає на свій вік, має зріст 160-165 сантиметрів, худорлявої статури. Обличчя овальної форми, очі карі. Волосся коротко стрижене, темно-русяве.

На момент зникнення був одягнутий у сіру куртку з капюшоном, джинси синього кольору, зимові утеплені кросівки зеленого кольору. Із собою взяв рюкзак сірого кольору.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Усіх, хто має якусь інформацію про місце перебування дитини, просять повідомити до поліції за номерами телефонів гарячої лінії.

Нагадаємо, раніше У Львові в тролейбусі "каталася" бабуся з втратою пам'яті - "ні імені, ні адреси"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові зникла молода красуня з Вінницької області, рідні четвертий день ллють сльози: "де ти, Владислава?"

Також «Знай.uа " писав, що На Львівщині зник розгублений пенсіонер у коричневій куртці - не пам'ятає навіть свого імені