Українка Юлія Балан змогла перемогти рак кишківника на останній, четвертій стадії. Про свій досвід вона розповідає усім охочім як співзасновниця благодійного фонду Inspiration Family .

Юлія активно підтримує та консультує онкохворих пацієнтів, та просуває ідею наукового підходу до лікування раку. Крім того, вона має психологічну освіту та працює в музичній компанії на посаді керівника рекламного відділу.

Зараз їй 31 рік. А діагноз «рак кишківника другої стадії» вона почула у 2014 році. Те, що хвороба прогресувала до четвертої стадії – провина альтернативних методів лікування, до яких звернулася налякана дівчина.

За словами Юлії, у неї не було особливих скарг на здоров’я. До терапевта вона звернулася через болі внизу живота, слабкість та періодичні втрати свідомості. До того ж, у неї був дуже низький рівень гемоглобіну – лише 63, хоча норма - 130.

Терапевт відправила дівчину до багатьох спеціалістів, запідозривши онкологічне захворювання.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Одного дня на колоноскопії знайшли дві пухлини в кишківнику. Була потрібна операція», – розповідає дівчина. Тоді вона злякалася.

Хірурги яскраво описали їй майбутню процедуру, попередивши, що після цього їй доведеться жити із калоприймачем. Низка інших, ще більш інтимних деталей, шокували молоду дівчину.

Найгірше стало, коли в палаті, де поклали дівчину, комусь нещодавно переливали кров і залишили на підлозі велетенську калюжу.

Юлія відмовилася від операції і почала шукати альтернативу – перестала вживати м'ясо і цукор, пила соду та їла спеціальний гриб. Знайшлися онкологи, які підтримали її шукання і навіть радили «бабок, які торгують спеціальними травами на Бесарабці» та відмовитися від хіміотерапії.

Стан здоровя дівчини дедалі погіршувався – виявилося, що рак сягнув вже 4-ї стадії.

Тоді експерименти над собою Юлія припинила і взялася за справжнє лікування – все затягнулося на 3,5 роки.

Після трьох операцій, рецидиву і 15 курсів хіміотерапії рак вдалося подолати.

“Наразі я в ремісії три роки і впевнена, що моє лікування пройшло б швидше, з меншою кількістю операцій та хіміотерапій, якби почала лікуватись одразу”, – впевнена вона. Калоприймач їй так і не знадобився.

Нагадаємо, що до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленький українець бореться з агресивним раком, потрібна пересадка: "Врятуйте сонячну дитину!"

Також, "Знай.uа" писав, маленький футболіст відчайдушно бореться з раком мозку: "Врятуйте Женю!"