Популярна українська телеведуча Соломія Вітвицька, яка переживає розлучення із чоловіком, заінтригувала своїх фанатів спільним фото з новим «бойфрендом». Відповідний знімок вона розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Вона розповіла, що знайома родина час від часу залишає в неї свого домашнього улюбленця – песика на ім’я Баз.

«Люблю цього малого і обожнюю, коли родина koziarzina збирається в мандри - тоді на тиждень чи довше Баз переселяється до мене», - підписала Соломія фото із милим песиком.

«Чи то карантин дався в знаки і парубок звик, що сім’я постійно вдома, усі постійно його тіскають чи якась інша причина. Але малий не злазить з рук і скавчить, якщо залишається вдома сам. Сусіди скаржаться, та й шкода його - так плаче», - бідкається телеведуча.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Вона попросила у фанатів пораду, як розрадити песика, щоб він не сумував наодинці.

«Їх не змінити. У нас так само було, поки сам, то вся багатоповерхівка чула його. Більше сам не залишається, переїхав до батьків», «Залишаю включений телевізор. Тоді мої (а в мене їх троє) не так прислухаються до звуків на сходовій, і менше гавкають», - радять вихід українці.

Нагадаємо, що ведучі 1 + 1 Мазур, Вітвіцька і Таран знялися в інтригуючій фотосесії.

Як повідомляв портал Знай.uа, Соломія Вітвіцька посміхнулася українцям з привітного Тернополя:"виконую обіцяне".

Також Знай.uа писав, що ведуча 1 + 1 Соломія Вітвіцька застигла на березі океану і посміхнулася: "Прощай, Лос-Анджелес!".