Популярна українська співачка Alyosha заінтригувала своїх фанатів спільним фото з колегою по сцені Владом Дарвіном. Відповідний знімок вона розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Щось задумали... Сама ще не знаю, що», - підписала фото популярна виконавиця.

Фанатів багатодітної співачки така новина дуже порадувала, і вони поспішили повідомити про це в коментарях до посту.

"Цікаво!", - зізнаються захоплені Передплатники.

"Обожнюю вашу пісню спільну!", - додає одна з фанаток.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що на знімку співачка Alyosha і Влад Дарвін одягнені у вишукані вбрання, що доповнюють один одного. Влад в червоному костюмі класичного крою, в чорній сорочці і з таким же хусткою в кишеньці.

Alyosha - в червоному короткому платті, в декольте якого видніється такого ж кольору бюстьє. Варто відзначити, що фігура співачки, півроку тому народила третю дитину, виглядає просто чудово.

Нагадавши, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова та Світлана Тарабарова. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю, як прийняла рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань.