Стало відомо про те, що співробітники правоохоронних органів з Київської області розкрили злочинне угруповання. Вони допомагали студентам-медикам успішно скласти іспити.

Таким чином повідомляється, що співробітники Слідчого управління поліції Київської області під керівництвом прокуратури розкрили злочинну схему. Пов'язана вона зі здачею ліцензованих іспитів у двох медичних навчальних закладах столиці.

Встановлено, що студенти хотіли скласти успішно іспит «КРОК», та зверталися за допомогою до організатора злочинної схеми, який займає адміністративні посади та володіє нудними знайомствами.

Тому, за кошти він обіцяв "вирішити" питання зі здачею іспити. Вартість такої послуги чимала-три тисячі доларів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Разом зі спільниками він отримував паспорт «клієнтів», переклеював фотографію і здавав іспит замість них. Студент» відмінник " в результаті отримував потрібний сертифікат, який давав можливість далі навчатися на медичному факультеті.

Під час проведення обшуку співробітники правоохоронних органів задокументували 8 фактів злочину.

За даними фактами ведеться досудове розслідування, відкрите за ч.4 ст. 190 (шахрайство), ч. 2 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри учасникам шахрайської схеми.