У Києві з 15 лютого почне функціонувати особлива камера, що фіксує порушення правил дорожнього руху. Про це розповіли в телеграм-каналі «Київ сьогодні».

Як повідомляється, нова система відеофіксації порушень ПДР зможе відстежити не тільки швидкісний режим, але і всі порушення проїзду по смугах для громадського транспорту.

Очікується, що перша така камера почне працювати на бульварі Дружби народів, 26.

Крім того, в 2021 році в столиці і в області повинні з'явитися ще кілька подібних камер. Їх завдання-фіксувати і записувати всі порушення ПДР.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадавши, котли та плити стали" жерти " вдвічі більше газу, українцям не по кишені"Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на істотне погіршення якості газу.

Як повідомляв портал " Знай.ua", вчорашній випускник лейтенант "Хмара" опинився на передовій під носом у окупантів: "Готові відбити ворожу атаку". Лейтенант Дмитро "Хмара" лише пів року тому закінчив навчання

Також " Знай.ua " писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "У кого дохід, що не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.