Руслана Писанка – відома українська акторка та телеведуча. Однак не лише цим займається зірка, останнім часом вона приділяє багато уваги волонтерству.

Писанка зіграла чимало ролей у театрі та кіно, проте українцям вона, насамперед, полюбилася як ведуча прогнозу погоди – привертали увагу глядачів її розкішні форми. Її телекар’єра почалася ще до руху бодіпозитиву, і тому нестандартні параметри акторки стали предметом активного обговорення та навіть анекдотів.

Зараз акторка продовжує свою діяльність у театрі, а також завела сторінку в соцмережі Instagram, де активно допомагає збирати необхідні кошти на лікування людям, хворим на рак.

Зокрема, підтримку телеведучої отримала жінка, яка страждає на рак печінки.

«У Тетяни Яременко рак печінки четвертої стадії. Терміново потрібна пересадка здорового органа. Залишилося зібрати 14 тисяч доларів», - повідомила зірка, залишаючи особисті реквізити для збору необхідних коштів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Боржемська згадала знущання Узєлкова перед розлученням, втікала посеред ночі: "Назвав мене..."

Як повідомляв Знай.ua, справа Єфремова: адвокат потерпілих примчав до суду на "дитячому" транспорті

Знай.ua писав, Сергій Жуков з "Руки вверх" "опинився" в епіцентрі протестів у Білорусі: "Досить мовчати і терпіти"