У Києві в Національному Художньому музеї України триває неймовірно захоплива виставка ювелірних виробів. Про це розповіла українська телезірка Катя Осадча, ведуча проекту «Світське життя», на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Як зазначається, дім Високого ювелірного мистецтва Van Cleef & Arpels представив у Києві виставку "Art of Clip", яка стартувала 3 лютого і триватиме до 28 лютого 2021 року.

В рамках виставки вперше у столиці України показують унікальну колекцію брошок ювелірного Дому.

В колекції - понад вісім десятків виробів, створених в період з 1910-х до 1970-х років.

«Ця експозиція зволить простежити розвиток декоративного мистецтва та моди XX століття», - зазначають на сайті виставки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

«Неймовірна експозиція у namu.museum #artofclip @vancleefarpels. Краса у кожній деталі», - поділилася власними враженнями Осадча.

«Дуже красиво», «Неймовірна краса», «Мона Ліза», - коментують світлину ведучої її фанати.

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, Навіть Потап не встояв.

Так, артистка і її найрідніший чоловік позували на тлі квітучого саду заміського будинку, а на останньому фото Катя відобразила ще й красуню-маму Анну Павлівну, яка презентувала апетитний тортик.

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка.

Як повідомляв портал Знай, Юрій Горбунов дивно привітав Катю Осадчу:"головне не задушити".