У Києві в метро повідомили, що в години пік може бути обмежено вільний вхід на станції, щоб не було скупчення людей. Врахуйте це, просять у Київському метрополітені.

«Нагадуємо, що для уникнення скупчень у вестибюлях, у пікові години станції метро можуть обмежуватися на вхід (не закриття). Просимо, по можливості, враховувати при плануванні поїздок», - наголосили у метрополітені.

Крім того, містянам та гостям столиці нагадали про необхідність дотримання маскового режиму в метро через пандемію коронавірусу, а також перепросили за тимчасові незручності в користуванні підземним транспортом.

Зазначимо, що на станції метро «Контрактова» вже тиждень ведуться роботи з заміни турнікетів, через що вхід до вестибюлю станції обмежений. Це стало причиною тисняви та недотримання соціальної дистанції між пасажирами на вході.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше Київських комунальників у купі снігу постебали в мережі: "діджиталізація?" У мережі з'явилася карта, на якій можна подивитися, чи прибирають у вашій місцевості сніг. Clean City працює вже п'ятий рік. З його допомогою можна в режимі онлайн спостерігати за тим, прибирають чи сніг у вашому районі.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Поки вся Україна розгрібає снігові замети Одеса пішла під воду: "не забувайте весла". У ці лютневі дні практично всю територію України накрило снігопадами, а ось в Одесі зовсім інша ситуація, тут на дорогах інша перешкода - вода.

Також «Знай.иа " писав, що Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%. По всій Україні в понеділок, 8 лютого, погіршилася погода. Спостерігаються хуртовини, ожеледь і пориви вітру до 15-20 метрів в секунду.