У Києві пасажири на станції метро «Контрактовій» влаштували штовханину через турнікети. Про це на власній сторінці у соцмережі Facebook написав журналіст Костянтин Грубич.

«Питання до комунального підприємства "Київський метрополітен". Чому заміна турнікетів триває тиждень, а не одну ніч? Хто відповідає за хаос на станції «Контрактова» щодня у години пік?», - обурено запитав він.

На опублікованому ним відео помітно, що людям доводиться збиватися у натовпи, аби потрапити до переповненого метрополітену.

«Тому, що метрополітен - чорна діра відкатів», «Дуже багато людей і ні один державний діяч не думають, що в котрого вірус!», - коментують повідомлення Грубича містяни.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«В Стамбулі метрополітен зручний, мобільний, гарний», - додають у коментарях коментатори, розповідаючи про власні враження.

Нагадаємо, раніше Київських комунальників у купі снігу постебали в мережі: "діджиталізація?" У мережі з'явилася карта, на якій можна подивитися, чи прибирають у вашій місцевості сніг. Clean City працює вже п'ятий рік. З його допомогою можна в режимі онлайн спостерігати за тим, прибирають чи сніг у вашому районі.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Поки вся Україна розгрібає снігові замети Одеса пішла під воду: "не забувайте весла". У ці лютневі дні практично всю територію України накрило снігопадами, а ось в Одесі зовсім інша ситуація, тут на дорогах інша перешкода - вода.

Також «Знай.uа " писав, що Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%. По всій Україні в понеділок, 8 лютого, погіршилася погода. Спостерігаються хуртовини, ожеледь і пориви вітру до 15-20 метрів в секунду.