Відомий український співак Олександр Пономарьов не особливо часто викладає на свою сторінку в соціальній мережі Instagram щось крім робочих публікацій. В основному це кадри з репетицій або концертів.

Однак, цього разу він зумів здивувати своїх передплатників. Олександр Пономарьов опублікував ролик з собачкою, домашнім вихованцем.

Звуть її Ши, і господар зумів зняти як вона вчепилася за вкусняшку, щоб ніхто не відібрав.

"Настрій, коли заслужила вкусняшку, і тепер її вже ніхто не відбере! А може вона представила себе на березі моря, і ніби курить сигару». Ролик вийшов кумедним, і повеселив користувачів в коментарях.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

"Вона відчуває себе задоволеною, і відчуває велику любов свого маестро", "клас, ага», «Ши вирішила відпочити і трохи покурити", " дуже красива. Олександр Валерійович, вона просто вас дуже любить " - пишуть користувачі в коментарях під публікацією.

Нагадаємо, раніше Пономарьова несподівано застали в обіймах двох спекотних красунь-нехай колишні заздрять

Як повідомляє портал Знай 50-річна Білик гаряче запалила з Дзідзьо на очах у Кароль і Пономарьова: "Свято наближається"

Смішний ролик під хіт "Jingle Bells" зірки створили спеціально для додатка TikTok.

Знай писав, Пономарьов, Дзідзьо і Білик запалили під ялинкою під Jingle Bells тільки оленів не вистачає

Коротке відео на якому Пономарьов танцює зі своїми колегами він опублікував в Instagram.