Стало відомо про те, за якими тарифами кияни оплачуватимуть комуналку. Ніякої знижки на газ не передбачено.

Таким чином повідомляється, що тарифи на тепло і гарячу воду для жителів столиці в січні поточного року залишилися на колишньому рівні, підвищення цін не відбулося.

Про це на брифінгу сказав директор структурного підрозділу «Енергозбут» КП «Київтеплоенерго» Костянтин Лопатін.

Як сказано в повідомленні, тарифи на послуги опалення та гарячої води в Києві не змінювалися з Січня 2019 року, ось уже два роки.

комунальники, скріншот з відео
комунальники, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

При цьому зазначено, що сума в платіжках може бути вище через те, що Кабінет міністр скасував так звану «газову знижку» в цьому опалювальному сезоні.

Платіжка, скріншот: Youtube
Платіжка, скріншот: Youtube

Також, Костянтином Лопатіним було зазначено, що жителі столиці в цьому січні витратили на 10% тепла більше, ніж у грудні минулого року. Це сталося через те, що знизилася середня температура повітря на два градуси.

Раніше ми повідомляли, українці повстали проти драконівських тарифів на газ.

На тлі підвищення цін на газ в останні місяці, українці підняли бунт незгоди з урядом, зажадавши негайно знизити вартість в платіжках.

Як повідомляв "Знай.ua", прості правила економії на електриці, пересуньте холодильник і змініть лампочки.

У такий час особливо важливо знати правила, які допоможуть значно зменшити споживання електроенергії в будинку. Про них розповіла компанія "ЕНЕРА схід" у своєму Facebook.

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни.