Телеведуча і зірка телеканалу "1+1" Соломія Вітвіцька ошелешила своїх фанатів новиною про те, що збирається розлучитися із чоловіком. Про це вона розповіла в інтерв’ю «ТСН».

Шлюб із режисером Владом Кочатковим тривав вісім років. За словами Соломії, вони розлучаються друзями і не тримають зла один на одного.

Вітвіцька зізналася, що вони з чоловіком уже півроку живуть окремо. Вона додала, що колишній коханий ще у вересні допоміг їй перевезти речі у нове помешкання.

«Це не свіже рішення, я переїхала ще у вересні. Влад допомагав перевозити речі», - розповіла вона.

Соломія додала, що факт розлучення було юридично закріплено в грудні минулого року. До того ще тривали спроби якось врятувати сімейне життя, однак нічого не допомогло, навіть походи до психотерапевта.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком, фото: Instagram
Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком, фото: Instagram

Підозри щодо того, що яскрава пара зібралася розлучитися, виникли в уважних фанатів ще під час одинокої мандрівки Соломії до Америки.

"Новий рік зустрічала вже вільною жінкою", - зізналася телеведуча.

Нагадаємо, що ведучі 1 + 1 Мазур, Вітвіцька і Таран знялися в інтригуючій фотосесії.

Як повідомляв портал Знай.uа, Соломія Вітвіцька посміхнулася українцям з привітного Тернополя:"виконую обіцяне".

Також Знай.uа писав, що ведуча 1 + 1 Соломія Вітвіцька застигла на березі океану і посміхнулася: "Прощай, Лос-Анджелес!".