У Києві суттєво збільшилися суми у платіжках за опалення та гарячу воду. Про те, як це сталося, стало відомо з повідомлення директора СП «Енергозбут» комунального підприємства «Київтеплоенерго» Костянтина Лопатіна.

За його словами, в минулому році кияни платили за зазначені послуги на третину менше.

Однак з січня 2020 року тарифи практично на всі комунальні послуги різко зросли. Суми в платіжках виросли в середньому на тисячу гривень.

Наприклад, якщо минулого року власники квартири площею в 50 квадратів мали заплатити 1200-1300 гривень за опалення, то цього року в їхніх платіжках стоять суми в 1800-2000 гривень.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Таким чином, мешканці столиці, які минулого року викладали за послуги опалення та гаряче водопостачання майже на третину менше, цього року мають заплатити на цілих 30 відсотків більше.

Раніше ми повідомляли, українці повстали проти драконівських тарифів на газ.

Як повідомляв "Знай.uа", прості правила економії на електриці, пересуньте холодильник і змініть лампочки.

Також "Знай.uа" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни.