У Києві снігопади перетворили вулиці на снігові гірки, а мешканці столиці вирішили не нехтувати своїм шансом, а відчути себе на гірськолижному курорті. Відповідне відео у себе в Instagram опублікував мешканець міста Philip Dziundzia.

Він розмістив відео, на якому насолоджується катанням на сноуборді крутими схилами Андріївського узвозу.

Снігові замети зупинили активний автомобільний рух у багатьох районах Києва. Доріжки та прибудинкові території залишаються заваленими снігом.

«Залишу тут на пам'ять. Нарешті відповідна погода, щоб катнути по улюбленим вулицях цього міста», - написав автор красивого відео.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

«Комунальні служби на рівні», - спробували обуритися кияни.

«Вранці все відмінно розчистили, а вночі не було сенсу це робити», - пояснює підкорювач Андріївського узвозу.

«Дуже круто!», «Пушка!!! Від душі роздали», «Це сильно», «Раз 100 переглянула! З накладеної музичкою бомба», - «Спасибі, а музика не накладена, а в колонці грала», «Та, взагалі красені!», - коментують містяни.

Раніше ми повідомляли, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах, термінове звернення МВС.

Також "Знай.uа" писав, що в Україні різко погіршується погода, хуртовина намете майже півметра.