У Києві через снігопади зупинилося активне життя у багатьох районах. Доріжки та прибудинкові території залишаються заваленими снігом. Про це розповіли в інстаграмм-каналі «troeshchinainsta».

Як повідомляється, у Деснянському районі товщина снігового покриву на дорогах сягає 30 сантиметрів.

«Жодної техніки для розчистки доріг! Уганду зі столиці зробили, «пани»?! Вулиці: Лаврухіна, Градинська, Драйзера, Радунська, Милославская, Лисківська, вся Троєщина не чиститься, не кажучи про тротуари і біля будинків!», - обурюється автор повідомлення.

«Де той бл***й благоустрій й інші організації? Зробили самі українці з себе угандійців!», - додає він.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

«Ну, не Уганда. Це перегнули в Уганді снігу немає», «Та всюди чистять, у двори заїжджають по можливості, ви зрозумійте, що в пріоритеті дороги, а не двори, в усьому світі цивілізованому люди у себе на подвір'ях самі все чистять, не важно навколо приватного будинку або ж це багатоповерхівка з довгим двором, встали раніше з сусідами і почистили», «Сьогодні о 7.30 особисто з вікна Радунська 2/18 бачила, як прибирало сім машин спецтехніки вулицю Радунська», - відповідають місцеві мешканці.

«У центральній частині міста як раз чистять найкраще, на околицях міста завжди майже не чистять. Це було помітно зовсім недавно, після того як випав нормальної товщини сніг, то в центрі було норм, а ось на Чернігівській метро повна ж*па. Не в тому районі живете, товариші», «Ну я не знаю, в кого як, але в мене на Лифаря тротуари біля будинку розчищені», - додають інші.

Раніше ми повідомляли, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах, термінове звернення МВС.

Також "Знай.uа" писав, що в Україні різко погіршується погода, хуртовина намете майже півметра.