У Києві через снігопади і затори на дорогах багато тролейбусів і маршруток були змушені змінити графік роботи, а деякі і зовсім не з'явилися сьогодні на маршруті.

У зв'язку з цим кияни масово кинулися в метро. Про це розповіли в телеграм-каналі «Київ сьогодні».

Як повідомляється, найбільш завантаженою, вже традиційно, стала станція метро "Вокзальна". Там утворилася величезна черга з приїжджих з передмістя, охочих потрапити в столичну підземку, щоб дістатися до роботи.

"Метро "Вокзальна". Тут все без змін", - зазначають у телеграм-каналі, додаючи, що дотримуватися соціальної дистанції в черзі ніхто навіть не намагається.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Це вже метро "Позняки". Що там по соціальній дистанції?", - додають автори чергового відео зі столичного метрополітену.

На Поздняках також зібралися величезні черги людей, які ніяк н можуть потрапити всередину. Дотримуватися дистанції вони навіть не намагаються.

Нагадавши, котли та плити стали" жерти " вдвічі більше газу, українцям не по кишені"Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на істотне погіршення якості газу.

Як повідомляв портал " Знай.ua", батьки просять у Зеленського скасувати ЗНО і заборонити мобільні телефони в школах. Українці просять заборонити учням користуватися мобільними телефонами.

Також " Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "У кого дохід, що не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.