На Київщину насувається черговий циклон. Про це повідомила відома синоптик Наталка Діденко на власній сторінці в соцмережі Facebook.

«Знову в нас - циклон і знову - де сніг, де дощ. Західна частина України отримала перепочинок від циклону, милується краєвидами. Циклон ще досипає снігу в Києві, суне далі, на схід. Скоро сніг припиниться в столиці. Температура повітря в Україні на ранок - ух! Від +9 на Закарпатті, +12 в Криму до -6-8 градусів на Півночі», - написала вона.

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

Фото: Укргідрометцентр
Фото: Укргідрометцентр

Діденко також додала, що на Україну вже суне черговий циклон із боку Балкан, і вже сьогодні-завтра він має сягнути території Київщини.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Разом із тим, вже на вихідних «циклони вгомоняться», але при цьому суттєво посиляться морози.

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

«Зима явно собою задоволена», - додала синоптик.

«Добре. Але щоб 1 березня все скінчилося», «Онуки хоч нормальний сніг побачать», - коментують повідомлення, жартуючи, українці.