У Києві через снігопад багато тролейбусів і маршрутних автобусів були змушені змінити графік роботи або зовсім не вийшли сьогодні на маршрут.

Про це розповіли в телеграм-каналі «Київ сьогодні» в соціальній мережі Facebook.

"У Києві не ходить 64-й автобус. Решта громадського транспорту курсує не за графіком через негоду",-написали автори телеграм-каналу.

За інформацією "Київпастрансу", автобус №64 взагалі не вийшов на маршрут через заметені дороги.

«На місце направлені відповідальні служби міста", - додали в комунальному підприємстві.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Уточнюється, що в столиці ввели оперативне положення №4 на всі види громадського транспорту. Це означає, що у зв'язку з несприятливими погодними умовами тролейбуси, автобуси і трамваї можуть не дотримуватися графіка руху.

Нагадавши, котли та плити стали" жерти " вдвічі більше газу, українцям не по кишені"Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на істотне погіршення якості газу.

Як повідомляв портал " Знай.ua", батьки просять у Зеленського скасувати ЗНО і заборонити мобільні телефони в школах. Українці просять заборонити учням користуватися мобільними телефонами.

Також " Знай.ua " писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "У кого дохід, що не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.