У мережі розповіло скільки аварій сталося в українській столиці за день. Погодні умови "постаралися" на славу.

Таким чином повідомляється, що в понеділок в Києві сталося всього 250 аварій, це за один день понеділка, 8 лютого.

Снігопад йшов 19 годин поспіль, і це призвело до подібного результату.

На дорогах столиці працює близько 450 одиниць спеціальної техніки, і більше 60 бригад з ручного прибирання, які здійснюють обробку доріг і тротуарів.

У Львові сталася серйозна аварія, фото: соціальні мережі
У Львові сталася серйозна аварія, фото: соціальні мережі

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Синоптики говорять про те що зниження температури триватиме ще деякий час. Збережеться сильний вітер, сніг і хуртовина. Пориви вітру будуть 15-20 метрів в секунду, а на дорогах ожеледь.

В Укравтодорі звернулися до водіїв і порекомендували не виїжджати без необзодімості з дому на власному автомобілі а якщо виїхати все ж потрібно, то плануйте маршрут з урахуванням погодних умов.

Київ, фото: Знай.uа
Київ, фото: Знай.uа

Водіям вантажівок порекомендували перечекати негоду на спеціальних стоянках.

Варто бути обережним на дорозі, і дотримуватися правил дорожнього руху.

Нагадаємо, котли та плити стали" жерти " вдвічі більше газу, українцям не по кишені"Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на істотне погіршення якості газу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", батьки просять у Зеленського скасувати ЗНО і заборонити мобільні телефони в школах. Українці просять заборонити учням користуватися мобільними телефонами.

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "У кого дохід, що не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.