Мер столиці Віталій Кличко розповів про свій візит в один з будинків Києва, де були здійснені заходи з енергоефективності.

Таким чином повідомляється, що завдяки участі в програмі зі спільного фінансування 70/30 (70% послуг оплачує місто, а решту част жителі), в будинку на вулиці Йорданській, на Оболоні, був встановлений індивідуальний тепловий пункт з погодним регулюванням, яким можна управляти зі смартфона.

Також були замінені внутрішні мережі і зробили якісну теплоізоляцію.

Віталій Кличко відвідав будинок, і самостійно перевірив всі роботи.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Загальна вартість робіт склала 1,2 мільйона гривень, з яких 850 тисяч заплатили з бюджету міста, і в результаті вартість комунальних послуг для жителів знизилася на 40%.

Віталій Кличко, фото: Facebook
Віталій Кличко, фото: Facebook

За останні кілька років було виділено близько 600 мільйонів гривень в рамках цього проекту, а самі жителі зібрали 300 мільйонів.

Цього року з бюджету столиці буде виділено 200 мільйонів. Станом на сьогоднішній день в проекті взяло участь приблизно 600 будинків, і зупинятися на досягнутому вони точно не збираються.

Нагадаємо, що Терехов провів ревізію "убитих" харківських дворів і заїкнувся про "наполеонівські" плани

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Буковині скажений вітер зірвав дах сільського клубу - " тільки після ремонту"

Також, "Знай.ua" писав, ЗСУ почали відновлення Донбасу