Стало відомо про те, що скандального викладача Більченка з Драгоманова відсторонили від занять, але не звільнили.

Таким чином повідомляється, що Національний педагогічний університет імені Михайла Драгоманова відсторонив від занять професора кафедри культурології Євгенію Більченко. Раніше її звинувачували в»українофобії". Про це вона сама заявила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Вчуся в'язати гачком" - пише вона в повідомленні. Також викладачка додала, що звільнити її не можуть, так як немає статті, яка передбачає звільнення за публікацію в соціальній мережі Facebook.

Також вона говорить про те, що зараз є спроба дати справі політичний оборот, і робить це група невідомий їй експертів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Робоча група невідомий експертів з Невідомий організацій чуйним поглядом читають мої лекції, і виколупують з них Кремль. Чесно кажучи, мене влаштовує " - додала вона у своєму пості.

Нагадаємо, викладачка поскаржилася на "цькування" за українську мову: "Відчуваю себе Російською". Незадоволена українською мовою викладачка поскаржилася на цькування.

Як повідомляв портал "Знай.ua", учні повернуться до шкіл ще не скоро: Степанов назвав причину. Максим Степанов пояснив, чому не можна завчасно повернути оффлайн-навчання в школах.

Також "Знай.ua" писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомилися від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям.