Стало відомо про те, що відомий український артист Віктор Павлік випустив щемливу пісню на честь покійного сина Павла.

Таким чином повідомляється, що 7 лютого виповнилося півроку з дня, як його син Павло Павлик покинув цей світ. Він помер після тривалої боротьба з серйозною хворобою, в 21 рік.

Віктор Павлік вирішив випустити пісню» Мій Янгол " в пам'ять про сина. У ролику він показав кадри різних пейзажів, а також кілька спільний фотографій з сином.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Передплатники підтримали артиста, і почали писати свої слова співчуття в коментарях: Як ніжно і з любов'ю... вічна пам'ять", "До сліз", "Мурашки по шкірі. Хто втрачав дітей, розуміє як боляче. Вічна пам'ять", "Дуже зворушлива пісня. Я коли її слухала все стискалося всередині. Ви великий талант. Світла пам'ять вашому синові".

Нагадаємо, що син Віктора Павлiка помер влітку 2020 року. У 2018 році у нього діагностували саркому хребців, і за весь час він переніс 18 курсів хіміотерапії і курс променевої терапії, але хвороба все ніяк не відступала.

Раніше повідомляли, вагітна Катя Репяхова показала, як готує Віктора Павлiка до ролі татка: "Сімейний день втрьох".

Як повідомляв "Знай.ua", вагітна дружина Павлiка влаштувала Сімейний день втрьох: "Запахло навесні".

"Знай.ua" писав, Віктор Павлік не зміг утримати в собі безкрає горе: "пережив свою дитину".