Стало відомо про те, що 100-річний житель Сум, Сергій Загорулька поділився секретами довголіття. Як йому вдалося дожити до такого віку.

Таким чином повідомляється, що він не зловживав алкоголем, цікавився життям і історією, і ось він результат. 30 січня житель села Рясне, що на Сумщині, відсвяткував свій сотий день народження.

Народився чоловік ще в 1921 році, і за цей час він пережив всі головні події 20 століття, і застав епідемію коронавірусу.

Закінчив школу і отримав диплом ветеринара. У 20 років відправився на фронт, і брав участь у безлічі боях. З найяскравіших військових спогадів-контузія і збитий ворожий літак.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Розірвався снаряд, поранив ногу, і відкинуло на 10 метрів. Після поранення практично рік він пробув у госпіталі, де і познайомився зі своєю майбутньою дружиною, Софією. Вона працювала фельдшером.

У шлюбі у них народилося 3 дочки, а потім 5 онуків і 9 правнуків. Софія померла ще 17 років тому, і тепер Сергій один.

Дружину, як він розповідає, дуже любив. Вона завжди прекрасно розуміла чоловіка, і тому її смерть переніс важко. До слова, вона на сім років старша за Сергія.

У 1986 році чоловік пішов на пенсію, і живе зараз з дочкою Раїсою. Вона розповідає, що до 95 років тато залишався активним, сповнений сил, але кілька років тому все змінилося, і здоров'я погіршилося.

Нагадаємо, на Львівщині довгожитель відсвяткував 100-річний ювілей: "мрію дожити до 110"

Як повідомляв портал "Знай.ua", 100-річна закарпатка пережила Сталіна і Гітлера і посміхнулася українцям: "Молитва і добрі справи"

Також, "Знай.ua" писав, що чернівчанка відсвяткувала столітній ювілей-пережила дві війни і бачила зміну епох