Стало відомо про те, що в Київській області розшукують молодого хлопця. Попов Роман Анатолійович пішов з дому і досі не повернувся.

Таким чином повідомляється, що хлопець 2000 року народження, йому зараз 20 років. У середу, 3 лютого він вийшов з дому, було це практично опівночі, і з того моменту його ніхто не бачив.

Проживає він, до слова, в місті Обухів, поруч з вулицею піщаною.

Зростання його приблизно 183 сантиметри, він середньої статури, має волосся темного кольору, а також карі очі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Одягнений був в курточку червону на якій були чорні вставки. Також, був спортивний костюм Puma і кросівки фірми Nike.

Якщо раптом вам відомо щось про роман, або ж ви бачили його в місті, звертайтеся за номером поліції «102», або ж відразу телефонуйте мамі хлопця за номером телефону 0965951740.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Запоріжжі розшукують дев'ятирічного хлопчика. Пішов з дому і досі не повернувся. У селі Михайлівка, що в Запорізькій області зникла дев'ятирічна дівчинка.

Також Знай писав, що 1 жовтня на Тернопільщині зникла 35-річна жінка. Тетяну Цибрій розшукують вже 2 місяці, але слідів жінки так і не виявили, також вона не виходила на зв'язок з рідними. Вона проживає в Тернополі і вже 2 місяці не поверталася додому.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві зникла 16-річна дівчина. Батьки звернулися в поліцію. Дівчині 16 років, звуть її Тереза Кондик. 24 червня вона пішла з навчального закладу, і вже практично півроку про неї ніхто не чув.