Популярна українська телеведуча, зірка телеканалу 1+1 Марічка Падалко розповіла, як народився її найзахопливіший образ із фотосесії у майстра Ростислава Ріпки. Про це вона написала на власній сторінці в Instagram.

За її словами, асиметрична сукня з оторочкою із страусового пір’я не вразила її з першого погляду. Вона зізналася, що вибір стилістів навіть змусив її трохи скривитися.

«Мене складно назвати модницею, тому я не бачу те, що можуть наперед розгледіти в дивних нарядах професійні стилісти, поєднати їх з людиною і створити незвичний образ», - зазначила телеведуча.

Падалко додала, що їй більше до душі була інша сукня, із чорного мережива, у якій відбулася майже вся фотосесія.

Лише під кінець Марічка погодилася приміряти наряд, який не викликав у неї особливого захоплення.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

«Щоб не пропадало», - зізнається Падалко.

Однак врешті-решт саме це «оперене» фото і стало частиною фотокниги Ріпки.

«Ой, яка гарна! Марічка, не бійтесь таких суконь, вам дуже личить», «Наша Грейс Келлі!», «Дуже красиво! Ваш образ шалено Вам личить! Що значить - працюють профі», - пишуть у коментарях захоплені фанати.

Нагадаємо, Марічка Падалко розповіла, як дати дитині найкращу освіту безкоштовно: "Моїй старшій лише 12".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко навчила українців, як уникнути штрафів за мову: є чотири варіанти.

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко пояснила "плюси" суворого карантину: "Батьки голосно чокаються".