У селі Нове Залісся під Києвом мешкають родичі російського опозиціонера, політика Олексія Навального. Про це розповіли у сюжеті «BBC Україна».

Як зазначається, у цьому населеному пункті наразі мешкає понад десяток людей із прізвищем Навальний. Колись російський політик ледь не щоліта гостював в українських родичів.

Староста села, Павло Навальний, – також родич опозиціонера.

«Мій дід і його дід були братами. Двоюрідними, чи якими, я не скажу…Тут живе його брат по сусідству зі мною, Олександр» - розповідає очільник села.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Він додав, що селяни пишаються родинними зв’язками із противником Путіна та підтримують його у боротьбі з авторитарним режимом.

Із інтерв’ю Олексія Навального відомо, що вся його рідня з боку батька – з Чорнобиля. Однак у 1986 році, після Чорнобильської катастрофи, їх відселили до Нового Залісся.

На кладовищі під Чорнобилем досі збереглися могили предків опозиціонера.

Напомним, в России начались массовые акции в поддержку Навального

Как сообщал портал Знай.ua, на массовых акциях в поддержку Навального становится горячее и опаснее

Также Знай.ua писал, Навальный заявил, что его отравили в СИЗО