Популярна українська телеведуча Марічка Падалко закликала українців ділитися своїми викривальними листами про корупціонерів не з нею, а з антикорупційними органами напряму. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

«Все, друзі, тепер всі ваші викривальні листи про тих, кого Ви подозрюєте у корупції можете відправляти не мені як ведучій «ТСН», а напряму до антикорупційних органів і ще й «заробляти» при цьому гроші!», - анонсувала нововведення Падалко.

Вона додала, що mintsyfra.official спільно із Національним агентством із запобігання корупції презентували освітній серіал «Викривач у законі».

«Якщо Ви його уважно переглянете на сайті, то зрозумієте алгоритм своїх дій - що робити, які свідчення зібрати і як, в разі необхідності, отримати захист. Ну і винагороду також, якщо надана вами інформація принесе державі гроші - частина з них стане вашою», - додала вона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Наш головний експерт пояснює, як діяти за законом, і чи є повідмлення про корупціонера стукацтвом», - зазначила ведуча, поцікавившись у коментаторів, якої вони про це думки.

У коментарях українці засумнівалися у чесності та безкорисливості подібних дій.

«В СРСР стукацтво було нормою, нас на це налаштовують», - вважає дехто.

Раніше повідомляли, юний франківчанин жорстоко розправився з найріднішими і похвалився в мережі- " ловіть мене, копи!".

Як повідомляв Знай.ua, 15-річна буковинка зважилася на страшне, батьки посивіли за секунди. Як повідомили в прес-центрі поліції Буковини, близько 12 години в селі Йорданешті померла дівчина, яка наковталася таблеток.

Знай.ua писав, 40-річний бізнесмен жорстко розправився з молодою дружиною і самоліквідувався.