У Києві дівчинка постраждала в результаті вибуху популярного гаджета. Про це розповіли в ресурсі Київ.Newsroom, посилаючись на інформацію, отриману від родича дитини.

Відзначається, що страшна подія сталася з ученицею молодших класів, яка вранці 4 лютого йшла в школу, розташовану в Дніпровському районі. На руці у малятка був смарт-годинник, який раптово вибухнув з незрозумілої причини.

Постраждалу дівчинку терміново госпіталізували, в даний час вона знаходиться в опіковому центрі. Вона знаходиться під крапельницею, її готують до операції.

За словами родички постраждалої, дитячі смарт-годинники належали відомій марці.

Інформацію про постраждалу молодшокласницю підтвердили в керівництві школи №99. За словами директора закладу, Галини Собчук, мама однієї з учениць повідомила, що дівчинка постраждала по дорозі на навчання.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові лікарі подарували життя трьом пацієнтам завдяки одному донору, який помер від інсульту.

Також Знай писав, що мама хороброї дівчинки Лілії звернулася до всіх небайдужих громадян з проханням допомогти її доньці перемогти хворобу.

Нещодавно Знай передавав, що маленька Вікуся потрапила в реанімацію після раптового порушення електролітного балансу крові.