Популярна українська блогерка, найпереробленіша з "пацанок" Анастасія Покрищук поділилася зі своїми підписниками яскравими фото в новому, ще більш сміливому образі. Відповідне відео з’явилося на його особистій сторінці у соцмережі Instagram.

Жінка, відома під псевдонімом Just Queen, вирізняється від інших нестандартною зовнішністю, яка одразу впадає в око – вона непомірно збільшила вилиці та губи за допомогою пластичної хірургії.

Блогерка не приховує, що їй подобається лягати під скальпель заради нових «родзинок» в її стилі, однак цього разу минулося без хірургічного втручання.

«З синіми крутіше, ніж просто рожеві? Я врятована. Тепер в салон мити бошку не ходжу, мию вдома, сушу, і вони такі, як зараз на відео без укладки. Спасибі за це, ботокс до речі у них преміум. І ще додали сині пасма», - розповіла вона, демонструючи нову зачіску.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Блонд був крутіше», «Так, крутіше», «А мені більше з зеленими подобалося», «Однозначно», - висловлюють власну думку з приводу змін у зовнішності фанати.

Нагадаємо, колишня "пацанка" Покрищук натякнула, чим займеться

Як повідомляв портал Знай.ua, Покрищук розкрила правду про косметичні креми

Також Знай.ua писав, Покрищук сказала все, що думає про секс між друзями