Страшна пожежа, яка цього тижня, в ніч на 4 лютого, охопила інфекційну лікарню Запоріжжя, забрала життя молодої лікарки. Про це стало відомо з повідомлення Запорізького державного медичного університету.

Як зазначається, у вогні тоді загинуло четверо осіб, серед них - 26-річна Ольга Гліва, яка працювала в медзакладі лікарем-анестезіологом.

Про молоду жінку відомо, що вона з відзнакою закінчила Запорізький державний медуніверситет. Лише минулого року вона завершила навчання в інтернатурі та почала працювати за спеціальністю.

З вогню лікар не врятувалася, оскільки до останнього подиху намагалася вивести з пожежі пацієнтів лікарні. Як відомо, вогонь тоді охопив перший поверх п’ятиповерхової будівлі лікарні, спалахнувши у приміщенні реанімаційного відділення.

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Внаслідок трагічної події загинули троє пацієнтів та молода співробітниця лікарні.

П’ятницю, 5 лютого, у Запорізькі області оголошено Днем жалоби за загиблими під час цієї страшної пожежі.

Нагадаємо, у Києві дітей рятували з палаючого готелю - "бачила копа з немовлям на руках". Повідомлення про загоряння надійшло до рятувальників близько 17: 30. Прибувши на місце події, пожежники встановили, що вогонь виник у підвалі триповерхового будинку на площі приблизно 20 квадратних метрів.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові в ніч на 5 листопада горів студентський гуртожиток.

Також Знай.ua писав, що на Львівщині сталася НП, в одному з селищ області загорілася Церква.