Стало відомо про те, що в Ніжині, що в Чернігівській області, невідомі продавали наркотичні речовини під виглядом Вуді Вудпекера. Незаконний маркетинговий хід.

Незаконна реклама, фото: Facebook
Незаконна реклама, фото: Facebook

Таким чином повідомляється, що під виглядом мультяшного персонажа в Ніжині почали рекламувати продаж наркотиків. Місцевий активіст Олександр Максимець помітив на стінах громадського транспорту незвичайну наклейку, і написав про це в соціальній мережі Facebook.

Незаконна реклама, фото: Facebook
Незаконна реклама, фото: Facebook

На видному місці в автобусі висить наклейку Вуді Вудпекера з QR-кодом. Якщо його відсканувати за допомогою камери свого смартфона, то можна перейти в чат з продажу наркотичних засобів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Незаконна реклама, фото: Facebook
Незаконна реклама, фото: Facebook

У повідомленні йдеться про те, що такі стікери з веселими картинками почали активно поширюватися по місту. Олександр закликав жителів і гостей міста знищувати їх якщо раптом побачите. Це реклама наркотиків.

А якщо раптом в поле зору вам попадуться розповсюджувачі цієї реклами-сміливо телефонуйте в поліцію. Це свавілля потрібно зупиняти.

Нагадаємо, що в Кривому Розі дівчинка-підліток випила засіб для чищення і опинилася в реанімації. 15-річна місцева мешканка випила вдома засіб для чищення каналізації"Кріт".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі спіймали запорожця, який займався проституцією. Він пропонував інтимні послуги мешканкам міста. Він проводив разом з ними ніч, беручи за свої послуги 1500 гривень.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі в одному з районів міста чоловік побив перехожого і відібрав у нього куртку.