Стало відомо про те, що під Києвом жінка підпалила номер у готелі. Людей екстрено почали евакуювати.

Таким чином повідомляється, що на щастя в результаті інциденту ніхто не постраждав. У місті Бровари, що на Київщині, жінка була агресивно налаштована, і вирішила підпалити готель.

Адміністрації готелю довелося екстрено евакуювати постояльців, щоб раптом ніхто не постраждав.

Сталася пожежа після сварки однієї з постоялиць з адміністратором. Повернувшись в номер вона підпалила ліжко в своєму номері, і швидко зникла в невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На місце пожежі викликали рятувальників, які швидко локалізували та ліквідували вогонь. Для того, щоб не труїти людей чадним газом, шестеро мешканців готелю були евакуйовані. На щастя постраждалих серед них немає.

В результаті винна у скоєному була затримана співробітниками правоохоронних органів. Зараз вона перебуває в СІЗО.

Нагадаємо, у Києві дітей рятували з палаючого готелю - "бачила копа з немовлям на руках". Повідомлення про загоряння надійшло до рятувальників близько 17: 30. Прибувши на місце події, пожежники встановили, що вогонь виник у підвалі триповерхового будинку на площі приблизно 20 квадратних метрів.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові в ніч на 5 листопада горів студентський гуртожиток.

Також Знай.ua писав, що на Львівщині сталася НП, в одному з селищ області загорілася Церква.