Популярні українські телеведучі телеканалу «1+1» перетворилися на сяючих зірок у фотопроекті митця Ростислава Ріпки. Про це розповіли в Instagram-акаунті телеканалу.

Зазначається, що фото зірок виконані у французькому стилі аркур.

«Такими ведучих ТСН ви ще не бачили. Алла Мазур, Соломія Вітвіцька, Лідія Таран, Наталія Мосейчук і Марічка Падалко знялися у французькому стилі аркур (harcourt) для колекційного фотоальбому «Аркур.Натхнення» зіркового фотографа Ростислава Ріпки. Фотокнига присвячена жіночій красі та задумана до 15-річчя творчої діяльності автора», - повідомили у спільноті.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За повідомленням телеканалу, ексклюзивні кадри зі зйомок було представлено широкому загалу в ефірі «ТСН».

«А тепер і ми ділимося з вами ніжними, чуттєвими та елегантними світлинами ведучих», - додали на телеканалі.

«Краса врятує Україну!», «Які ж усі гарні!», «Красуні!!!», - захоплюються стильними світлинами українці у коментарях до повідомлення.

Нагадаємо, Людмила Барбір з 1+1 стала втіленням жіночності: красуня показала, як увірвалася в 2021.

Вона позувала біля ялинки з іграшками в білій сукні з червоними квіточками і червоному кардигані.

Як повідомляв "Знай", ведучі "Сніданку з 1+1" перетворилися на дітей перед Новим роком: Сенічкін-ведмідь і Барбір-сніжинка

"Знай" писав, Мазур, Мосейчук і Падалко з "1+1" показали своїх діток і подарували українцям справжню атмосферу свята