У Києві сталася дивна подія - там знімальну групу одного з телеканалів покусав продавець шаурми. Про це розповіли в Telegram-каналі "Los Solomas.Київ".

Як повідомляється, продавцю популярного фастфуду, розташованого біля станції метро "Політехнічний інститут", не догодили журналісти телеканалу "Київ". Метою журналістів були зйомки сюжету про роботу зазначеного закладу.

За інформацією телеграм-каналу, знімальній групі вдалося потрапити всередину кіоску, але їх звідти тут же виштовхали силою.

При цьому співробітник закладу постійно твердив, що знімати не можна і не потрібно. Коли журналісти опинилися на вулиці, чоловік вибіг за ними і зажадав «дозвіл на зйомку».

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Конфлікт не обійшовся без застосування сили-співробітник кіоску бив, штовхав і обзивав журналістів, а оператор ще й отримав укус від агресора.

Розсерджений співробітник шаурменной закрив вітрину свого кіоску і сховався всередині. Знімальній групі не залишалося нічого іншого, окрім як викликати на місце події правоохоронців.

Нагадаємо, раніше У популярному магазині українців годують ковбасою прямо з підлоги: "Пам'ятайте про ці фото"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Шаурма "не від Зеленського" ледь не відправила українця в лікарню: "Явно не за рецептом"

Також «Знай.uа " писав, що Дніпрянину впарили сир з кишковою паличкою: "з присмаком безвиході"