Після затяжних водохресних морозів і снігопадів лютий у Києві почався з раптового потепління. З самого ранку 4 лютого різкий підйом температури супроводжується проливним дощем.

Під дощем сніг, якого за попередні дні випала досить велика кількість, перетворюється в брудну кашу, неприємно чавкає під ногами перехожих.

Однак це не самий неприємний сюрприз, який погода в Києві приготувала городянам - вже завтра температура повітря різко впаде.

За інформацією Укргідрометцентру, 5 лютого в столиці очікується до 7-12 градусів морозу вночі і до 3-8 градусів морозу вдень.

"4 лютого вночі 0-2 градуси тепла, вдень 3-5 градусів тепла; 5 лютого чергове зниження температури: у північній частині країни вночі 7-12, вдень 3-8 градусів морозу», - повідомили в Укргідрометцентрі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Логічно, що такі температурні гойдалки спричинять за собою замерзання калюж і перетворення столичних доріг в крижані ковзанки. Про це жителів Києва попередили в ДСНС.

"4 лютого в західних, Житомирській, Київській та Вінницькій областях, 5 лютого скрізь, крім західних областей, пориви вітру 15-20 м/с (I рівень небезпеки, жовтий). Дощ. 5-8 лютого на дорогах ожеледиця", - розповіли рятувальники.

Нагадаємо, що під Харковом у Гайдарах на біостанції Каразінського університету розбудили бабака Тимку ІІІ щоб дізнатися, якою буде весна цього року.

Як повідомляв портал Знай.uа, Прикарпаття ризикує перетворитися на гігантську лавину.

Також Знай.uа писав, що Садовий виллє тонни кави на львівські дороги.