Стало відомо, що за останні два тижні в Києві та області сталося 5 дитячих суїцидів. Інтернет-користувачі підозрюють, що це може бути нова "гра", яка доводить до смерті.

Про це пишуть "Новини 24", посилаючись на "Київ медіа".

У поліції кожен випадок розглядається окремо, втім люди в соцмережах припускають, що така кількість подібних дитячих самогубств – не просто збіг обставин.

Українці пишуть, що це може бути нова смертельна гра "Синій кит", або її аналог.

Довідка: "Синій кит" - онлайн-гра, мета якої довести дитину до самогубства.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Дитячі самогубства в Києві: що відомо

2 лютого, у Києві на вулиці Максимовича, 3г з балкона багатоповерхового будинку випала 13-річна дівчинка. На жаль, падіння виявилося смертельним. Підліток залишила біля балкона мобільний і сумку.

1 лютого аналогічна ситуація трапилася на вулиці Орловській, що в Шевченківському районі Києва. Там дівчинка 2004 року народження вистрибнула з вікна п'ятого поверху. За попередньою інформацією, дівчина посварилася з хлопцем. Як повідомили в поліції, зараз вона госпіталізована в лікарню.

28 січня з вікна 15 поверху в селищі Чайки, в Київській області, випав 10-річний хлопчик. Хлопчик теж перед падінням залишив біля вікна всі свої речі - портфель, телефон і верхній одяг. Медики, які прибули за адресою, констатували смерть.

26 січня у Броварах на вулиці Симоненка, 105 з 15-го поверху новобудови випав 18-річний курсант Національної академії внутрішніх справ. Від отриманих травм загинув на місці.

19 січня, у Голосіївському районі пізно ввечері 12-річний хлопець випав з 15 поверху. Про це повідомляли в Центрі екстреної медичної допомоги. Бригада швидкої констатувала смерть.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Молодий батько жорстоко вбив чотиримісячного сина і "покаявся" над дитячим тельцем: "не любив..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Чернівцях десятирічний хлопчик випав з вікна, лікарі чаклують над покаліченою дитиною

Також «Знай.иа " писав, що 26-річний актор наклав на себе руки, нація в жалобі через загибель молодого таланту