Стало відомо про те, що жительці столичної Оболоні виповнилося сто років. Жінку привітали з ювілеєм.

Таким чином повідомляється, що Гонтар Галина Матвіївна відсвяткувала свій сотий день народження. Голова Оболонської РДА Кирило Фесик привітав особисто мешканку району з ювілеєм.

Довгожителька з Оболоні, фото: РДА
Довгожителька з Оболоні, фото: РДА

Народилася жінка практично відразу після розпаду Російської імперії. Немовлям вона застала останній рік Громадянської війни, яка проходила з 1917 по 1922 рік.

Коли почалася Друга світова війна їй було близько 20.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Довгожителька з Оболоні, фото: РДА
Довгожителька з Оболоні, фото: РДА

Незважаючи на свій вік відчуває вона себе відмінно, спілкується з людьми, і навіть іноді жартує про свій вік. Галина Матвіївна каже, що сама не розуміє як так вийшло, що їй виповнилося вже сто років.

В Оболонській РДА кажуть, що зустрічі з такими людьми завжди засідають глибоко в душу. Навіть не через те, що ти знаходишся поруч з жінкою, яка пережила найважливіші події 20 століття, а від того, що розумієш як швидко йде час, починаєш цінувати кожну хвилину. Головне пам'ятати, що життя не вічне, і насолоджуватися кожною миттю.

Нагадаємо, на Львівщині довгожитель відсвяткував 100-річний ювілей: "мрію дожити до 110"

Як повідомляв портал "Знай" , 100-річна закарпатка пережила Сталіна і Гітлера і посміхнулася українцям: "Молитва і добрі справи"

Також "Знай" писав, що чернівчанка відсвяткувала столітній ювілей-пережила дві війни і бачила зміну епох