Модель плюс сайз Міла Кузнєцова-володарка рекордних для України натуральних грудей досить активний користувач соціальних мереж. Вона щодня радує публіку своїми постами.

Таким чином повідомляється, що цього разу дівчина поділилася одою, яка була присвячена їй якимось Олексієм.

Він пише, що Мила найкрасивіша дівчина в світі, і дуже схожа на українську народну красуню. У ній є все: і світле волосся, і рум'яні щічки, карі очі, приємний голос і красиві губи.

При всьому цьому Олексій відгукнувся про Мілу Кузнєцову як про ерудовану чарівну дівчину, яка при всьому цьому має ідеальну фігуру.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Ви гарно одягаєтеся і фотографуєте і зі смаком, Ви дуже цікава і непересічна))) Ох Ви і красуня, ох Ви і красуня, мила Мілочка, Ви дійсно така дуже большегрудая красуня люба, з Вами дуже приємно поговорити і попереписуватися, Ви справжня красуня, яку я коли-небудь бачив у своєму житті)))" - пише загадковий чоловік.

Він в кінці додав, що у Міли дійсно велика, але дуже прекрасна груди 15-го розміру.

Нагадаємо, Міла Кузнєцова з 13-м розміром грудей показала свої буйки у всій красі:"для найвідданіших".

Як повідомляв портал Знай.uа, рекордсменка України Кузнєцова затьмарила переможницю "Євробачення" 13-м розміром грудей.

Також портал Знай.ua писав, що Міла Кузнєцова з 13-м розміром пообіцяла дещо цікаве:"Покажу багато".