У Києві волонтери влаштували вечірку прямо в салоні краси, щоб підтримати пацієнтку з онкологією. Про це розповіли в сюжеті «СТБ. Вікна"»

Як повідомляється, вечірка пройшла в рамках проекту "Goodbye, hair«, тобто»Прощайте, волосся". Подібні вечірки влаштовують для людей, які змушені стригтися наголо через наслідки хіміотерапії.

Вже стало традицією, коли в перукарське крісло також сідають і рідні хворих.

Пацієнтка Ірина Петрик змушена зістригти волосся через хіміотерапію. Вона зізнається, що того ранку вона не забуде ніколи – волосся почало випадати клаптями.

"Вже готова на все-готова їх збрити, аби не збирати", - зазначає вона.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Нехай разом з волоссям йде і хвороба. Нехай буде так!",- сміється Ірина.

Діагноз Ірини-лімфома четвертої стадії. Вона дізналася про це два місяці тому – спочатку думала, що занадто втомлюється на роботі.

І рідні, і колеги, і учні всіляко підтримують Іру на шляху до одужання.

Але найціннішою стала підтримка від семирічного сина Іри, Дениса - хлопчик теж сів у крісло перукаря заради мами.

"Розумничка, так тримати. Все буде добре, дай бог тобі міцного здоров'я і оптимізму", "Все буде добре", "З такою класною групою підтримки!!!", "Якнайшвидшого одужання!", "Оплески, молодці!", "У такої оптимістки має бути все добре!», - вважають українці.

Допомогти Ірині можна, перерахувавши кошти на картки

5375414115911991 Петрик І.Ю. Моно

5363542308959486 Петрик І.Ю. Приват

Нагадаємо, в Індії після пересадки серця помер малюк з України, Мати невтішна- " Занесли інфекцію!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", трирічний малюк пережив інсульт через коронавірус і перестав говорити-медики спочатку не повірили

Також, "Знай.uа" писав, операція на мозку змусила маму малюка благати на всю Україну: "Врятуйте Микитку"