У вагітної американки Келсі Таунсенд на дев'ятому місяці діагностували коронавірус. Хвороба перебігала вкрай складно, тож лікарям довелося ввести жінку в штучну кому. Про це повідомили в американській радіостанції WERN.

Як зазначається, для жінки це була вже п’ята вагітність. Однак лікарі вирішили, що загроза життю матері та дитини в цьому випадку занадто велика, і ввели жінку в штучну кому.

Поки жінка перебувала без свідомості, їй провели кесарів розтин.

Крихітка Люсі народилася на 39-му тижні вагітності, цілком здорова і доношена.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Однак її мамі ставало дедалі гірше, тож лікарям довелося протримати її в комі майже три місяці. Щоб врятувати життя породіллі, вони навіть планували провести їй трансплантацію легень, однак, на щастя, цього довелося уникнути.

Лише через три місяці Келсі, якій вдалося остаточно перемогти коронавірус, змогла побачити і обійняти свою новонароджену донечку. Весь цей час крихітка перебувала під опікою люблячої родини.

Нагадавши, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Також Знай.uа писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.