Спритні кияни приліпили собі ще пару квадратних метрів житлоплощі за рахунок саморобного балкона. Дивна конструкція не на жарт розлютила користувачів соцмереж.

Фото самовільної прибудови розмістили у спільноті "Позняки Осокорки Харківський-житлові масиви Дарницького р-ну Києва" у Facebook.

Судячи зі знімка, моторошна надбудова з'явилася на третьому поверсі п'ятиповерхового будинку, розташованого на вулиці Сормовська в Дарницькому районі столиці.

"Треш Дарницького району. Щоразу як проходжу поруч, стає моторошно, як бачу. Здається, що питання часу, коли це завалиться", — зазначає автор повідомлення.

У коментарях кияни несподівано розділилися в думках з приводу прибудови.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Власне питання, як воно прикріплене до будинку? Чим, вона (конструкція) приліплена?", "Це називається беззаконня", "Який же наш народ жалюгідний. Всі ці рішення, вони ж від бідності. І захищають такі рішення такі ж бідні люди, які вдавляться за те, щоб на балконі було на два метри більше місця», «Нікому не важливо, що ця херня полюбому встановлена без дотримання норм. Всі, хто кричать про те, що це стукацтво, я так розумію, будуть раді, якщо подібна споруда одного разу впаде або їм, або їх дітям на голову», - вважають противники подібного самоуправства.

"Українці не дурні, вони бідні. А бідна людина тверезо мислити не може, йому аби свій шматочок збільшити, хоч трішки. А як це може вплинути на оточуючих йому плювати», - додають інші.

«У людей є гроші, ось вони і побудували, що хочуть!!! Багато інженерів розвелося малолітніх!", "Так і напрошується питання: ось яка Ваша справа?!", "Мені завжди подобався цей народ! Який паритися, от чесно, не зрозуміло за що! Ваші діти там грають? Ні, Ви там ходите немає, більше ніхто з вашої рідні не постраждає! А хочете допомогти, заходьте до людей в гості, і то ламаєте, а нове будуєте! І на кулі! І менше тексту в фейсбук, тоді це буде реальна допомога, а не стукацтво в фейсбук від нічого робити!», - впевнені захисники горе-будівельників.

"Вирішення квартирного питання в Україні", "а, може, там живе Бетмен", - жартують деякі коментатори.

Нагадаємо, раніше в російському місті Николаевск-на-Амурі Хабаровського краю горе-мати залишила місячну дитину на балконі в 20-градусний мороз. Через кілька годин немовля померло від переохолодження

Як повідомляв портал " Знай.uа", в Києві-чергова страшна Знахідка. На цей раз у сміттєвому баку був виявлений труп дитини

Також " Знай.ua " писав, що в 2020 році в Україні почалася медична реформа, які зміни очікують українців.