Молода дружина співака Віктора Павліка і майбутня мати його дитини Катерина Репяхова показала, як проводить вихідні з чоловіком. Відповідне фото з'явилося в соцмережі Instagram на особистій сторінці Каті.

На знімку вона - на тлі Михайлівського собору, посміхається сонячному дню. Автором знімка, судячи з усього, став майбутній Татко і чоловік - Віктор Павлік.

"Що найголовніше для майбутньої мами? Приємні емоції, сонечко і коханий поруч. Спасибі, Всесвіт, за все!",- написала вона.

"Пузики-карапузики", "Ви молодці! Гарного настрою і позитивних емоцій", "Ви красива пара, щастя Вам і удачі!",- нахвалюють вагітну Катю її передплатники.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Михайлівський собор!", - "О, там така світла атмосфера!", - "Дуже! Теж люблю це місце", - ділиться Катя емоціями з коментаторами.

"Дуже йде колір курточки", - відзначають фанати зіркової пари.

Раніше повідомляли, вагітна Катя Репяхова показала, як готує Віктора Павлика до ролі татка: "Сімейний день втрьох".

Як повідомляв Знай.uа, вагітна дружина Павлика влаштувала Сімейний день втрьох: "Запахло навесні".

Знай.uа писав, Віктор Павлік не зміг утримати в собі безкрає горе: "пережив свою дитину".