Як відомо, вже в червні цього року Віктор Павлік стане батьком вчетверте. Його дружина Катерина Реп'яхова вагітна первістком, і вже відходила половину терміну.

Таким чином повідомляється, що у Віктора Павлика є діти Олександр і Христина від двох попередніх шлюбів. Був у нього ще один син, Павло Павлик, який помер у серпні минулого року від раку.

Під час перебування на відпочинку в Карпатах Катерина Реп'яхова розповіла про те, що вони з чоловіком чекають дитину, і приховувати це цілих чотири місяці було вкрай важко.

Чекають вони, як виявилося, хлопчика. Про це Віктор Павлік розповів в інтерв'ю Програми «життя відомих людей», яка виходить на 1+1.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Виходить наймолодший Павлик-це буде брат моїх дітей Олександра і Христини, а також покійного Паші. Це буде дядько моїх онуків, бачите як цікаво все в житті " - розповів артист під час інтерв'ю.

Співак відповів, що все це не просто так, а знак від загиблого минулого року сина.

Віктор Павлік також запевнив, що буде дитині приділяти максимальну увагу, так як не вийшло це зробити з попередніми дітьми.

Раніше повідомляли, вагітна Катя Репяхова показала, як готує Віктора Павлика до ролі татка: "Сімейний день втрьох".

Як повідомляв "Знай.ua", вагітна дружина Павлика влаштувала Сімейний день втрьох: "Запахло навесні".

"Знай.иа" писав, Віктор Павлік не зміг утримати в собі безкрає горе: "пережив свою дитину".