Як відомо, рівно шість років тому, 2 лютого 2015 року в страшній ДТП помер артист Кузьма Скрябін. Це стало невблаганною втратою для українського народу і всіх його друзів.

Таким чином повідомляється, що в річницю смерті колеги по сцені вирішили вшанувати пам'ять про артиста, і діляться спогадами, які пов'язані з ним. Осторонь не залишився і друг покійного артиста-Олександр Пономарьов.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram він опублікував ролик із запису концерту, де він виконує пісню Кузьми Скрябіна»Сам собі країна".

Текст пісні Скрябіна, фото: скріншот
Текст пісні Скрябіна, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Пам'яті Кузьми. Пам'ятаємо..." - підписав він пост.

Нагадаємо, що трагедія сталася в Дніпропетровській області, і в це досі ніхто не може повірити. Дорога була слизька від дощу і морозу, і не впоравшись з керуванням його автомобіль зіткнувся з молоковозом.

Навіть незважаючи на те, що спрацювали подушки безпеки, артист помер на місці.

Поховали його у Львові, на Брюховецькому кладовищі.

Не забув про цей жалобний день і президент України, Володимир Зеленський. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram він опублікував пост пам'яті на честь Кузьму Скрябіна.

Під час роботи Володимира Олександровича в «кварталі», їм доводилося неодноразово працювати разом.

Нагадаємо, 6 років з дня загибелі Андрія Кузьменка: колеги з сумом згадують лідера " Скрябіна"

Як повідомляв портал Знай доросла дочка Кузьми Скрябіна заговорила про легендарного батька

Також Знай писав, вдова Скрябіна розповіла про спільне життя з музикантом