Стало відомо про те, як змінилися ціни на оренду квартири в Києві за 2020 рік. Не втішаюча Інфографіка.

Таким чином повідомляється, що за останній місяць 2020 року ціна оренди квартири в Києві зросла, і становить зараз 11 доларів за квадратний метр.

Про це говорить аналітика на порталі address.ua.

Ціна оренди квадратного метра однокімнатної квартири в столиці склала 10 доларів. За двокімнатну і трикімнатну вартість склала 11 і 12 доларів за квадрат відповідно.

Вартість оренди в Києві, фото: скріншот
Вартість оренди в Києві, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Найдорожче вже традиційно став Печерський район Києва. Вартість оренди в центрі склала 1356 доларів за об'єкт, або ж 18 доларів за квадратний метр. Далі йде Шевченківський район. Там просять за оренду приблизно 577 доларів, тобто 11 доларів за квадратний метр.

Укладає трійку Голосіївський район з вартістю 505 доларів (10 доларів за кв. м.

Найдешевше, теж традиційно, знімати квартиру в Деснянському районі. Там доведеться віддати близько 267 доларів (6 за квадратний метр).

Нагадаємо, правила податків на нерухомість стали жорсткішими. Якщо відбувається перехід права власності на об'єкт нерухомості від одного власника до іншого, у нового власника з'являються і нові обов'язки.

Як повідомляв портал Знай, українцям доведеться сплатити податок на нерухоме майно. Дуже скоро людям доведеться сплатити податок на нерухоме майно. Часу для цього залишилося дуже мало, всього 1 місяць. Якщо жителі нашої країни цього не зроблять, то доведеться сплатити відповідні штрафи.

Також Знай писав, "слуги" хочуть змусити українців платити за домашніх тварин