Стало відомо про те, що 18-річному підлітку з Києва терміново потрібна допомога. У дівчини серйозний діагноз, а лікування коштує захмарних грошей.

Таким чином повідомляється, що для медсестри Київського центрального військового госпіталю Тетяни Комащенко доля підготувала багато складнощів.

З початку війни вона бачила і біль, і страждання бійців яких привозили їй на лікування. І тут горе сталося в її родині.

Спочатку вона дізналася, що у дитини рак, а через тиждень почула про свій діагноз.

Перший раз Тетяні і 17-річній дочці вдалося перемогти хворобу, проте, вже через рік у неї стався рецидив, І тепер сім'ю чекає знову боротьба з діагнозом, знову відбуватися всі випробування за новою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дівчині потрібна термінова допомога, фото: Прикарпаття online
Дівчині потрібна термінова допомога, фото: Прикарпаття online

Про це повідомив інформаційний портал «Прикарпаття online».

На власному досвіді вона дізналася що переживає мати, дитині якого поставили смертельний діагноз.

Влітку 2019 року Саша, яка тільки закінчила школу, почала скаржитися на біль у шиї, і вона почала опухати. Через пару днів це пройшло, але з'явилася невелика пухлина на місці, і вони вирішили сходити перевіритися. Біопсія показала, що це онкологія.

Лікарня / скріншот з відео
Лікарня / скріншот з відео

У мами перед очима пролетіло все життя: "як сказати їй про це? Як сказати, що у неї рак? Дитині 17 років"»

Тетяна так і не змогла розповісти їй про діагноз, незважаючи на вмовляння лікарів і знайомих. Все вирішив один випадок.

По телефону вона почула розмову мами з кимось, і про все зрозуміла. Сказала що не буде лікуватися, і краще помре. Ці слова боляче поранили Тетяну.

У вересні сім'ю чекав ще один удар-такий же діагноз отримала і Тетяна.

Вони почали лікуватися, здавали купу аналізів, пройшли нескінченну кількість терапій, влізли в борги.

На лікування дівчат витрачено близько 200 тисяч гривень, і хвороба відступила, але, як виявилося - ненадовго.

У Саші стався рецидив, І тепер потрібно пересаджувати кістковий мозок. Вартість такої операції 250 тисяч гривень, і це непідйомна сума для них. Є надія, що Олександра потрапить під програму фінансована, і все оплатить держава, але, коли це станеться-ніхто сказати не може, а часу є не так багато.

У Саші з'явився хлопець, який у всьому її підтримує, і не кидає в складні хвилини. Сім'я молить про допомогу небайдужих, адже дівчина хоче жити. Їй виповнилося не так давно 18 років, життя тільки починається.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Львові лікарі подарували життя трьом пацієнтам завдяки одному донору, який помер від інсульту.

Також Знай писав, що мама хороброї дівчинки Лілії звернулася до всіх небайдужих громадян з проханням допомогти її доньці перемогти хворобу.

Нещодавно Знай передавав, що маленька Вікуся потрапила в реанімацію після раптового порушення електролітного балансу крові.