Стало відомо про те, які бувають маршрутки в Києві. Водії роблять все можливе для затишку пасажирів.

Таким чином повідомляється, що в Telegram-каналі «Україна в шоці» з'явився знімок з однієї з київських маршруток, таке пасажири побачили вперше.

На знімку видно, як водій облаштував собі робоче місце. Там стоїть величезна кількість плюшевих іграшок і фігурок у вигляді тварин. Скринька для грошей також заставлена тваринами.

Маршрутка в Києві, фото: Telegram
Маршрутка в Києві, фото: Telegram

Килим на цій поверхні різнокольоровий, і там лежить величезний тапок з красующейся написом»для гостей".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

За яким маршрутом їздить цей водій - не повідомляється, однак, це все виглядає досить мило.

Нагадаємо, раніше в мережі почали з'являтися чутки про те, що ціна на проїзд у громадському транспорті незабаром зміниться. Зокрема йдеться про метрополітен.

Але, пізніше в прес-службі Київської міської адміністрації спростували ці чутки заявивши про те, що найближчим часом цього точно не відбудеться.

Нагадаємо, що раніше в ЗМІ повідомлялося про плани столичної влади підняти вартість проїзду в метро більш ніж в два рази. Причиною цього нібито стане карантин і локдаун, що скоротили пасажиропотік в підземці. У такому випадку ціна складе 20 гривень.

Як повідомляв портал "Знай.ua", авто ужгородця спалахнуло, як сірник, очевидці в шоці

Також "Знай.ua" писав, що у Франківську палаюча "Копійка" відкрила портал в пекло під вікнами у Марцінківа

Про це розповіли в Telegram-каналі "ЧАТ 112".