Відомий український виконавець, і найпопулярніший ректор країни опублікував новий пост на своїй сторінці в Instagram. Михайло Поплавський є досить активним користувачем соціальних мереж, і у нього є навіть сторінка в Tik Tok.

Таким чином повідомляється, що цього разу він вирішив опублікувати ролик з відомою ведучою і блогером Вікторією Маремухою. Вони розіграли невеликий скетч, який набрав в соціальній мережі Tik Tok вже прктіческі 800 тисяч переглядів.

Михайло Поплавський годує дівчину супом, але потім, терпіння увірвалося, і він каже щоб дівчина сама собі замовила поїсти, так як вони навіть не знайомі.

"Ох вже ці дівчата". Як вам наше відео в Tik Tok? На ньому вже практично 800 тисяч переглядів! А які смішні ситуації траплялися з вами?» - поцікавився у підписників артист.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Про його скетчів чула вся Україна, вони набирають сотні тисяч переглядів в соціальній мережі Tik Tok, і зупинятися на досягнутому він явно не збирається.

Нагадаємо, Михайло Поплавський опублікував фото з трьома молодими красунями і привітав шанувальників з Міжнародним днем обіймів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Каменських вигнала Потапа на мороз без куртки: "ловіть!"

Нещодавно 39-річна знаменитість розмістив на своїй сторінці в соцмережі цікаве фото, на якому зображений сидячи на старому розфарбованому Локомотиві.

Також "Знай.ua" писав, Влад Яма похвалився елітною нерухомістю в Майамі: навіть зі збройовим складом